Over Ons

Onze passie is ons, zoals weleens word gezegd “met de paplepel ingegoten”. We hebben veel ervaring met bijzondere (semi-)klassiekers. Onze voorraad omvat altijd bijzondere Alpina’s, BMW’s, Mercedessen en Porsches. Deze  passie reikt niet alleen tot de grote duitse merken, maar ook van andere merken over de hele wereld. Auto’s met DNA zo gezegd!

Of het nu om een vroege Amerikaanse Flathead V8, of een Japanse Evolution homologatie special is, wij hebben het staan of kunnen het voor u vinden! 

Wij streven autowensen te voorzien, of het nou gaat om een kleine of grote jong gebruikte auto of een zeldzame bijzondere oldtimer.

Voor zowel klassiek als modern 

Door het optimaal gebruik te maken van ons opgebouwde netwerk kunt u bij ons terecht voor zowel werkzaamheden aan uw klassieker,  alsook de huidige hightech-auto’s 

Sinds 2017

 

Onze passie is ons met de paplepel ingegoten en  sinds 2017 hebben we van onze droom werkelijkheid gemaakt en hebben we ons bedrijf DNA-Classics opgericht. We zijn begonnen met oldtimers en door de almaar toenemende vraag zijn er steeds automotive onderdelen bij gekomen. Onze passie reikt niet alleen tot oldtimers maar auto’s in algemene zin.  Bij ons kunt u  terecht voor zowel oldtimers als de moderne hightech auto’s  van dit moment. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk in uw autowensen te voorzien, of u komt voor een Polo of onderhoud aan u klassieker.

CONTACT

Locatie

Tolakkerweg 155, 3738 JL Maartensdijk

Volg ons op Instagram

dna_classics/

Open Hours

Ma: 09:00 - 17:00
Di: 09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do: 09:00 - 17:00
Vr: 09:00 - 17:00
Za: 10:00 - 16:00
Zo: Closed

Contactformulier